Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر روابط عمومی و رییس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: بر اساس اطلاعیه ستاد مقابله با بیماری کووید ۱۹ چهارمحال و بختیاری، تعدادی از مراکز جامع خدمات سلامت استان برای ارائه خدمات تشخیصی، مراقبتی و کنترلی و مشاوره به بیماران دارای علائم شبه آنفولانزا و مشکوک به کرونا ویروس به صورت شبانه روزی فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، سید علی درخشان اظهار کرد: به منظور افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی برای شناسایی سریع موارد مشکوک به بیماری کووید ۱۹ و ارائه آموزش و خدمات سرپایی، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سطح شهرستان‌های ۱۰ گانه استان، شامل ۲۲ مرکز «۲۴ ساعته در ۷ روز هفته» و ۱۰ مرکز «از ساعت ۸ صبح تا ساعت تا ۱۲ نیمه‌شب در ۷ روز هفته» در حال ارائه خدمت هستند.

وی تصریح کرد: این مراکز تحت عنوان «کلینیک غربالگری بیماری‌های واگیر» و با بهره‌مندی از امکانات و تجهیزات لازم آماده ارائه خدماتی از قبیل ویزیت پزشک، شناسایی و ارجاع موارد مشکوک به بیمارستان‌های مربوطه و آموزش کلیه مراجعین فعال خواهد بود.

درخشان گفت: کلینیک‌های غربالگری بیماری واگیر در استان، در شهرستان شهرکرد شامل مرکز خدمات جامع سلامت سودجان، مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک سورشجان، مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک فرخشهر، مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک هفشجان، مرکز خدمات جامع سلامت شهرکیان و در شهرستان بروجن مرکز خدمات جامع سلامت فرادنبه، مرکز خدمات جامع سلامت سفید دشت، مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک بلداجی و مرکز خدمات جامع سلامت گندمان است.

وی افزود: در شهرستان‌های فارسان و لردگان نیز مراکز خدمات جامع سلامت باباحیدر و آلونی و در شهرستان اردل مراکز خدمات جامع سلامت سرخون و دشت و در شهرستان کوهرنگ مراکز خدمات جامع سلامت میهه، بازفت و صمصامی برای پاسخ گویی به مراجعین دایر هستند.

درخشان در ادامه مراکز خدمات جامع سلامت دزک، گهرو و شلمزار در شهرستان کیار و مراکز خدمات جامع سلامت هوره و شماره یک سامان را در شهرستان سامان و مراکز خدمات جامع سلامت شماره یک شبانه روزی بن و شماره ۲ در شهرستان بن را از دیگر مراکز دایر برای مراجعه مردم این شهرستان ها اعلام کرد.

به گفته وی، همچنین چندین مرکز تا ساعت ۱۲ نیمه شب به مراجعین ارائه خدمت می‌کنند.

درخشان مراکز خدمات جامع سلامت شماره های یک، ۳ و شماره ۴شهرکرد واقع در منظریه را از مراکز فعال در شهرستان شهرکرد و مراکز خدمات جامع سلامت دستگرد امامزاده و مرغملک و مرکز خدمات جامع شماره یک بروجن و مرکز حضرت قائم عجل الله و مرکز خدمات جامع سلامت نقنه ، مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک فارسان، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲ لردگان و مرکز شماره ۲ بن را از دیگر مراکز فعال تا ساعت ۱۲ نیمه شب برشمرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری کروناویروس مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک مراکز خدمات جامع سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۸۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد

به گزارش خبرنگار مهر، اکرم فرهادی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت: یکی از عوامل اصلی ماندگاری پزشکان و بیتوته بودن آن‌ها در مراکز خدمات جامع سلامت، وجود محل زیست مناسب پزشکان است و با احداث مکان‌های مناسب تمام تلاشمان را می‌کنیم تا راه ارائه خدمات سلامت باکیفیت بالاتر به مردم با حضور همیشگی پزشکان هموار شود.

وی تصریح کرد: پانسیون پزشکان دالکی در زمینی به مساحت ۱۰۰ مترمربع و اعتبار ۳۰ میلیارد ریال در محوطه مرکز خدمات جامع سلامت دالکی احداث خواهد شد.

فرهادی گفت: شهر دالکی با جمعیتی در حدود ۹ هزار نفر، به دلیل قرار گرفتن در محور مواصلاتی استان بوشهر به استان فارس، بار مراجعات به بخش درمانی مرکز خدمات جامع سلامت دالکی بالا است و باید توجه بیشتری به زیرساخت‌های درمانی در این شهر شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ضمن تقدیر از تلاش‌های شبکه بهداشت و درمان دشتستان در خصوص پیگیری و ارتقا زیرساخت‌های بهداشتی این شهرستان خاطرنشان کرد: باعث افتخار است که قدم‌هایی برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم برداریم و با تکمیل زیرساخت‌ها، سطح پاسخگویی به نیازهای بهداشتی درمانی مردم بیش‌ازپیش ارتقا می‌یابد.

کد خبر 6088250

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان
  • عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد
  • گشایش دو پایگاه سلامت در کیش