Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده طب ایرانی دانشکده علوم پزشکی تهران در برنامه صبحگاهی شبکه پنج سیما تفاوت‌های سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا را تشریح کرد.

به گزارش برنا ؛ دکتر حسین رضایی‌زاده  با توجه به ازدیاد سرماخوردگی‌ها و آنفولانزاهای فصلی در این روزها و تفاوت آن با بیماری کرونا در برنامه یکی "یه روز تازه" گفت: آنفولانزا با تب بالا و درد شدید همراه است، اما تب بالا جز علائم کرونا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کرونا تب خفیف یا نهایت یک یا دو درجه را تجربه می‌کنیم. البته به قدری تابلو علائم کرونا در این چند وقت عوض شده که علائم آن در افراد مبتلا به یک شکل نبوده است. به هر حال رعایت قرنطینه برای هرکس که دچار علامت بیماری شد الزامی است زیرا حتی اگر یک درصد هم تست کرونای او مثبت باشد، می‌تواند دیگران را درگیر کند.

وی افزود: سرماخوردگی تب بالا ندارد، یا تب ندارد و یا درجه آن خیلی کم است. آبریزش بینی یا ترشحات پشت حلق و یا کیپ شدن بینی و بدن درد مختصر و همچنین احساس ضعف و خستگی از علائم شایع سرماخوردگی است و البته با تجربیات قبلی، به راحتی می‌توانیم متوجه تفاوت این بیماری‌ها با یکدیگر شویم. گلو درد یا آبریزش بینی جز علائم شایع کرونا نیست، از طرفی ممکن است یک نفر به طور همزمان به این دو مبتلا شود بنابراین احتیاط واجب است.

رئیس دانشکده طب ایرانی دانشکده علوم پزشکی تهران اظهار کرد: سرماخوردگی اصلا آنتی‌بیوتیک لازم ندارد، مهمترین راه درمان آن استراحت و کاهش فعالیت است. همچنین مصرف مایعات گرم و میوه‌هایی مانند لیموشیرین هم توصیه می‌شود. می‌توان از گیاهانی که هم دمنوش هستند و هم خاصیت بخور دارند استفاده کرد. در چند ماه اخیر، مطلبی رایج شد که یکسری از بخورها فضا را ضدعفونی می‌کنند که می‌تواند جلوی ابتلا به کرونا را بگیرد؛ درحالیکه اینطور نیست، در این بخورها که بخور گرم مدنظر است، اگر بیماری ویروسی باشد، برخی از دستگاه‌های بخور چون هوا را مکش می‌کنند ممکن است گزینه خوبی نباشند.

وی با اشاره به بهترین گیاهان دارویی ادامه داد: بین بخورها و دمنوش‌ها، آویشن گزینه خوبی است چون می‌تواند التهاب دستگاه تنفسی را کنترل کند. بابونه هم آرام‌بخش است و هم به کمبود التهاب کمک می‌کند و اسطوخدوس هم قابل استفاده است. سوپ‌هایی که پیاز و سیر داشته باشند خلط‌آور هستند و به بهبود علائم کمک می‌کنند. افرادی که تک‌سرفه و سرفه‌های خشک دارند بهتر است از دمنوش دارچین استفاده کنند. همچنین اگر کسی مبتلا به سینوس مزمن باشد چکاندن روغن سیاه دانه داخل بینی بعد از بخور، به پاکسازی آن ناحیه کمک و احتمال چسبندگی را کم می‌کند.

دکتر رضایی‌زاده خاطرنشان کرد: کسانی که به بخورهای خاص آلرژی دارند، منع مصرف برایشان وجود دارد. تقریبا همه موارد ذکر شده به علاوه عناب و آویشن، می‌توانند معدل سیستم ایمنی بدن را افزایش دهند.

گفتنی است برنامه "یه روز تازه" کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که با اجرای وحید رونقی و فریبا باقری از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 تا 10 صبح روی آنتن می‌رود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرماخوردگی آنفولانزا کرونا یه روز تازه تب بالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۸۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه برای پیشگیری از وجود باقیمانده‌های دارویی بخصوص آنتی بیوتیک‌ها در گوشت و آلایش استحصالی کشتارگاه‌ها الزامی می‌باشد.

محمود زین الدینی گفت: کلیه گله‌های طیور پرورشی آماده کشتار باید ظرف ۴۸ ساعت قبل بارگیری توسط دکتر دامپزشک بهداشتی فارم مورد معاینه درمانگاهی قرار گرفته و به منظور رصد و پایش باقیمانده آنتی بیوتیک‌های مصرفی قبل از کشتار مورد بررسی قرار بگیرند.

وی افزود: مرغداران  با توجه به رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در همه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالن‌های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت‌های زمانی قرنطینه‌ای در جلوگیری از اشاعه بیماری‌های طیور و تامین گوشت مرغ سالم برای جامعه سهم بزرگی دارند.

زین الدینی بیان کرد: نتایج آزمایشگاهی به نحو مطلوبی حاکی از عدم وجود باقیمانده‌های آنتی بیوتیک در اکثر طیور کشتاری شهرستان کرمان بدست آمده است.

وی تصریح کرد: دارو یا آنتی بیوتیکی که به دام و طیور تزریق یا خورانده می‌شود اگر مقداری از این دارو در بدن آنها باقی بماند این باقی مانده می‌تواند به عنوان یک عامل مضر سلامت انسان را تحت تاثیر قرار دهد.

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره بر تداوم طرح پایش آنتی بیوتیکی مرغ‌های آماده کشتار از مرغداران عزیز درخواست کرد: توصیه‌های دامپزشکی را جدی‌تر بگیرند تا مخاطرات ناشی از عدم رعایت دوره پرهیز دارویی از جمله افزایش مقاومت‌های دارویی و انتی بیوتیکی و سایر اثرات نامطلوب به حداقل ممکن برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • پیش بینی افزایش غبار در البرز / دمای هوا بالا می‌رود
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند