Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر داوود یادگاری نیا درباره شباهت علائم ابتلا به کووید ۱۹ با سایر بیماری ها اظهار کرد: زمانی که با پاندمی کرونا مواجه هستیم طبیعتاً هر علامتی همانند درد بدن، کوفتگی، ضعف و بی حالی به دلیل ماهیت اپیدمیولوژی بر نوع تشخیص اثر گذار است، درحالیکه بسیاری از بیماری ها نظیر آنفولانزا شباهت زیادی به علائم بالینی کووید ۱۹ دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که علائم آنفولانزا دقیقاً به کرونا شباهت دارد، افزود: تهوع، استفراغ، گرفتگی و آبریزش بینی، سرفه، کوفتگی بدن، بی حالی، ضعف و بی اشتهایی از جمله علائمی است که در آنفولانزا و کرونا مشترک است.

عضو هیئت علمی دانشگاه با تاکید بر این که باید مسائل اپیدمیولوژی در پاندمی ها در نظر گرفته شود توضیح داد: هر زمان که اعلام می کنیم با اپیدمی فصلی آنفولانزا روبرو شده ایم باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که ممکن است لزوماً فرد به بیماری دیگری غیر از کرونا مبتلا شده باشد.

رعایت پروتکل های بهداشتی آنفلوآنزای فصلی را مهار کرده است

رییس مرکز بیماریهای عفونی و گرمسیری با تاکید بر این که خوشبختانه با رعایت مسائل پیشگیرانه همانند استفاده از ماسک، دستکش، شست وشوی مکرر دست ها تا به امروز موردی از بیماری آنفولانزای فصلی گزارش نشده ادامه داد: اگرچنانچه آنفولانزای فصلی شیوع پیدا کند، تفکیک بیماران مبتلا به آنفولانزا با کووید ۱۹ پیچیده تر خواهد شد.

وی عنوان کرد: یکی از مهمترین علائمی که آنفولانزای فصلی را از کووید تفکیک می کند، اختلال در حس بویایی و چشایی است، در صورتیکه در آنفولانزا این موضوع به ندرت دیده می شود.

دکتر یادگاری نیا با بیان این که بسیاری از بیماری های ریوی مثل پنومونی ها، عفونت های ادراری، خونی ویا زائده های پوستی ممکن است با کرونا اشتباه گرفته شود، ادامه داد: به دلیل تنوع بالای مبتلایان به کرونا ممکن است این بیماری علائم متنوعی را ایجاد کرده و با بسیاری از بیماری ها اشتباه گرفته شود.

هر علامت بالینی را به کرونا ربط ندهید

رییس مرکز بیماریهای عفونی و گرمسیری با اشاره به این که ممکن است در برخی موارد بیماری های گوارشی و یا عفونت های روده با کرونا اشتباه گرفته شود، هشدار داد: نباید به محض مشاهده هر علامت و نشانه‌ای آن را به کرونا ربط دهیم و بی تفاوت از کنار آن بگذریم چرا که ممکن است این نشانه های مشترک در پاندمی مربوط به بیماری دیگری باشد و در صورت تاخیر در درمان فرد را با عوارض جبران ناپذیری روبرو کند.

ماندگاری علائم غیراختصاصی کرونا تا ۹۰ روز

وی در ادامه توضیحاتی درباره سندرم های کرونا پس از درمان مبتلایان ارایه داد و گفت: در یک کرونای ساده ممکن است ۱۰ درصد بیماران تا ۲۱ روز دارای علامت باشند، در افرادی که کرونا دارند و در بیمارستان بستری می شوند نیز پس از ترخیص ممکن است بیمار تا ۹۰ روز علائم غیر اختصاصی کرونا را داشته باشد.

دکتر یادگاری نیا افزود: معمولاً دیده شده تنها ۱۲,۵ درصد از بهبود یافتگان کرونایی پس از ترخیص از بیمارستان بی علامت هستند، درصورتیکه تعداد زیادی از این افراد حتی پس از ترخیص و یا تا مدتها دچار علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف مفاصل، مشکلات روحی و یا تنگی نفس نیز هستند.

رییس مرکز بیماریهای عفونی و گرمسیری با بیان این که ممکن است در ۴۰ درصد از مبتلایان به کرونا، علائم و عوارض بیماری تا مدتها باقی بماند خاطرنشان کرد: باید عوارض پست کووید مد نظر باشد تا اگر چنانچه علائمی همانند افسردگی، هیجان و بی قراری ماندگار شد حتماً مداخلات جدی انجام شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: دربرخی مبتلایان به کرونا پس از بهبود حتی تا سه ماه هم علائم عصبی دیده شده است.

وی تاکید کرد: اگر علائم و نشانه های بیماری های دیگری پس از بهبودی با کووید ۱۹ ادامه دار و یا علامت های دیگری هم اضافه شد باید مداخلات درمانی انجامی شود.

کد خبر 5105405

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس آنفلوانزا ویروس کرونا آمار کرونا کووید 19 سیما سادات لاری سازمان بیمه سلامت پروتکل های بهداشتی تغذیه ناشنوایان تغذیه سالم بارداری سازمان نظام پزشکی چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا رئیسی بیماری ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!