Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از موضوعاتی که همه پزشکان و پرستاران را تحت تاثیر خود قرار داده، علائم کرونا است که از این بیماری به گوش می‌رسد. با توجه به این موضوع تصمیم گرفتیم مقاله‌ای را برای شما تدارک ببینیم و در آن، در رابطه با علائم ویروس کرونا، درمان آن و همچنین تفاوت‌هایی که کرونا با آنفولانزا و سرماخوردگی دارد به صحبت بپردازیم؛ بنابراین در ادامه همراه ما باشید تا با این بیماری به طور کامل آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم ویروس کرونا چیست؟

ویروس کرونا در ابتدا، با علائمی مانند لرز، تب شدید، سرفه، گلودرد و تنگی نفس خود را نشان داد و افراد مبتلا به این بیماری با شدت‌های مختلف با یکی یا همه این علائم روبرو می‌شدند. روند مبتلا شدن به هر یک از این علائم به این صورت بود که فرد در ابتدا گلودرد شدیدی را حس می‌کرد و سپس به تب درجه بالا دچار می‌شد و در ادامه علائم دیگر مانند لرز و سرفه نیز برای فرد رخ می‌داد. گاهی علائم کرونا به‌قدری شدت می‌گرفت که فرد نمی‌توانست به‌درستی نفس بکشد یا شدت تب آن‌قدر بالا بود که خطر تشنج را به همراه داشت؛ بنابراین بیمار را به بیمارستان منتقل می‌کردند تا روند درمان در بیمارستان و تحت نظر پزشکان صورت گیرد.

اما داستان علائم کرونا به اینجا ختم نمی‌شود؛ چرا که به مرور زمان نشانه‌های جدیدی از این بیماری کشف شد و امروزه کرونا لیست بلندی از علائم دارد که می‌توان به مواردی چون انسداد بینی، آبریزش بینی، حالت تهوع، اسهال، استفراغ، سرگیجه، درد بدن و از دست رفتن حس بویایی و چشایی اشاره کرد.

همان‌طور که متوجه شدید، بسیاری از علائم کرونا مانند علائم آنفولانزا، سرماخوردگی یا آلرژی هستند؛ از همین جهت افرادی که به کرونا مبتلا هستند و این دست از علائم را دارند، به گمان آن ‌که دچار آلرژی شده‌اند یا سرماخورده‌اند؛ دوره درمان را شروع نمی‌کنند و با حضور در اجتماعات، دیگر افراد را نیز به بیماری کرونا مبتلا می‌کنند.

نکات قابل‌توجه ای که باید در رابطه با ویروس کرونا بدانید

نکته‌ای که باید در رابطه با ویروس کرونا بدانید، این است که این ویروس سرعت بالایی در انتقال دارد و از همین جهت سرعت و نرخ همه‌گیری بالایی دارد و در مدت‌زمان کوتاهی، افراد بسیاری به این بیماری مبتلا می‌شوند؛ بنابراین توصیه می‌شود اگر هر یک از علائم کرونا برای شما پیش آمد، ساده از کنار آن نگذرید و احتمال را بر بیماری کرونا بگذارید و فورا به پزشک مراجعه یا از خدمات مشاوره تلفنی با پزشک استفاده کنید. این کار باعث می‌شود که درمان شما سریع‌تر شروع شود و اطرافیانتان به این ویروس مبتلا نشوند.

همچنین توجه داشته باشید که برخی از این علائم نادر هستند. برای مثال مدتی است که افراد به سرگیجه و سکسکه دچار می‌شوند و زمانی که به پزشک مراجعه می‌کنند، متوجه می‌شوند که مبتلا به کرونا هستند. یا می‌توان به مشکلات گوارشی نیز اشاره داشت. این مشکل در ابتدا شایع نبود و کمتر کسی فکر می‌کرد که این مشکل یکی از علائم کرونا به حساب می‌آید.

ویروس کرونا

چه مدت زمانی برای ظهور علائم کرونا در نظر گرفته شده است؟

طبق آمار و اطلاعاتی که از پزشکان به دست آمده، علائم کرونا پس از اولین بار که مشاهده می‌شود تا 14 روز در بدن فرد مبتلا خود را نشان می‌دهد و پزشکان توصیه می‌کنند در این مدت‌زمان با این افراد ارتباطی نداشته باشید، چرا که همچنان در این بازه زمانی نیز سرعت انتقال ویروس بالا است.

پس از 14روز علائم کرونا ویروس کمتر دیده می‌شوند و فرد روند گذشته سلامتی خود را به دست می‌آورد. البته نکته‌ای در رابطه با این موضوع وجود دارد و آن این است که شدت بیماری برای هر فرد با دیگری متفاوت خواهد بود. از همین جهت روند درمان نیز می‌تواند برای هر فرد متفاوت باشد؛ بنابراین آماری که برای روند درمان ذکر شد، یک آمار کلی است که در بیشتر موارد با آن مواجه شده‌ایم؛ اما این به آن معنا نیست که در این مورد استثنایی وجود نداشته باشد.

آیا تفاوت کرونا با آنفولانزا را می‌دانید؟

یکی از شایع‌ترین مسائلی که با آن روبرو هستیم، اشتباه گرفتن Corona Virus با آنفولانزا است. آنفولانزا نیز یکی از بیماری‌هایی محسوب می‌شود که علائمی همانند علائم کرونا دارد. از همین جهت شما باید با علائم هر یک و تفاوت‌هایی که دارند، آشنا شوید تا بتوانید تشخیص دهید که به کرونا مبتلا هستید یا آنفولانزا!

از شایع‌ترین علائم آنفولانزا می‌توان به مواردی چون بدن‌درد شدید، سردردهای مداوم، تب بالای 41 درجه، احساس گلودرد شدید، سرفه خشک و خشک شدن گلو اشاره کرد. شاید اکنون با خواندن این موارد پیش خودتان فکر کرده باشید که موارد نام برده شده همگی از علائم کرونا هستند؛ پس چگونه می‌توان تشخیص داد که به کرونا مبتلا هستیم یا آنفولانزا؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که شایع‌ترین علامت کرونا یعنی تنگی نفس در آنفولانزا دیده نمی‌شود. البته توجه داشته باشید که این موضوع نیز به شدت آنفولانزا نیز بستگی دارد؛ به‌طوری‌که اگر عفونت در بدن شما بسیار بیش‌ازحد طبیعی شود، ریه‌های شما التهاب شدیدی پیدا خواهند کرد که اصطلاحا می‌گوییم فرد دچار ذات‌الریه شده است و در چنین شرایطی فرد مبتلا به آنفولانزا نیز دچار تنگی نفس می‌شود. ولی این موضوع به‌ندرت پیش می‌آید و تنگی نفس را می‌توان علامت شایع برای ویروس covid19 در نظر گفت.

تفاوت کرونا با سرماخوردگی

بدون شک حالا که وارد فصول سرد سال شده‌ایم، افراد بسیاری به سرماخوردگی مبتلا می‌شوند و برخی از علائم کرونا را نیز پیدا می‌کنند؛ اما لازم است که بدانید سرماخوردگی با کرونا بسیار تفاوت دارد. به‌طورمعمول زمانی که شما سرما می‌خورید، خارش خفیفی را در گلوی خود حس خواهید کرد و امکان دارد به آبریزش بینی نیز دچار شوید. همچنین می‌توان به موارد دیگر چون سرفه خشک یا خلطی، سردرد، گاهی اوقات تب و بی‌حالی اشاره کرد؛ ولی موضوع اصلی آنجاست که این علائم نسبت به علائم کرونا بسیار خفیف‌تر هستند و روند درمان نیز سریع‌تر طی می‌شود. همچنین آبریزش بینی که یکی از شایع‌ترین علائم سرماخوردگی به حساب می‌آید، در بیماری کرونا به‌ندرت دیده می‌شود؛ اما به‌طورکلی توصیه می‌شود در این دوران تمام علائم را بر مبنای ویروس کرونا قرار دهید و مراقبت‌های لازم را انجام دهید تا هرچه زودتر درمان شوید و دیگر افراد را نیز به این ویروس مبتلا نکنید.

تفاوت کرونا با آلرژی

آلرژی نیز یکی دیگر از موقعیت‌هایی به حساب می‌آید که علائمی شبیه به کرونا دارد. برای مثال فرد در صورت مبتلا شدن به آلرژی، با مشکلاتی چون آبریزش و خارش گلو مواجه می‌شود. گاهی اوقات حتی التهاب‌هایی نیز در بدن فرد رخ می‌دهد که می‌تواند منجر به مشکلات دیگر نیز شود؛ اما از آنجایی که امروزه درگیر بیماری کرونا هستیم، این علائم را نیز می‌توان در دسته علائم کرونا قرار داد و بهتر است اقدامات لازم در جهت درمان انجام شود.

covid19

در چه صورت به پزشک مراجعه کنیم؟

سوالی که برای بسیاری از مبتلایان به بیماری کرونا پیش می‌آید، این است که چه زمانی باید برای درمان به پزشک مراجعه کرد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که توصیه می‌شود در ابتدای بیماری که شدت علائم کمتر است، در خانه بمانید و به تقویت خود بپردازید. توجه داشته باشید که حضور هرچه کمتر در محیط بیمارستان بهتر است؛ اما اگر با گذشت چند روز، علائم شدت بیشتری پیدا کردند، باید تحت نظر پزشک قرار بگیرید تا سلامت ریه شما و میزان اکسیژن خونتان چک شود.

البته باید متذکر شد که شرایطی برای مشاوره‌های آنلاین و تلفنی در رابطه با این بیماری نیز محیا شده که شما می‌توانید از این طریق با یک پزشک مشورت کنید. کافیست در گوگل مشاوره آنلاین پذیرش 24 را جستجو نمایید، همچنین می توانید سوالات خود را در بخش پرسش و پاسخ رایگان پزشکی پذیرش 24 مطرح نموده و پاسخ پزشکان متخصص عفونی و کرونا را دریافت نمایید.

به امید آن که هر چه زودتر تمامی جهان، از شر Corona Virus راحت شوند و شرایط همانند گذشته به روال عادی برگردد. امیدواریم این مقاله نکات مفیدی را در رابطه با بیماری کرونا در اختیارتان گذاشته باشد و بتوانید از آن استفاده لازم را ببرید.

منبع: فارس

کلیدواژه: تشخیص ویروس بیماری علائم کرونا تفاوت کرونا پزشک مراجعه بیماری کرونا کرونا مبتلا ویروس کرونا همین جهت روند درمان شایع ترین تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۶۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو

دریافت 12 MB

به گزارش همشهری آنلاین،‌ خفاش، روباه، گربه و سگ می‌توانند منتقل کننده هاری باشند. هاری تنها بر اثر گاز گرفتی منتقل می‌شود که با ریختن بزاق حیوان روی زخم هم امکان ابتلا وجود دارد. اگر حیوان خانگی دارید، اگر سگ نگهبان دارید، اگر به راحتی سگ و گربه ولگرد را نوازش می‌کنید، اگر در اطراف محل زندگیتان پر از سگ‌های ولگرد شده یا شب‌ها روباه‌ می‌بینید، حواستان به هاری باشد. این ویدئو درباره علائم سگ هار می‌گوید.

کد خبر 847505 برچسب‌ها بهداشت عمومی خبر مهم سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند