Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛  اگر در فصل آنفولانزا قرار داشته باشید چگونه می‌توانید بگویید که علائمتان مربوط به آنفولانزا است یا کووید ۱۹؟ 

• مطالعه‌ای از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی توانست به این نکته دست یابد که علائم کووید -۱۹ در اغلب موارد به شکل خاصی بروز می‌نماید. 

• باتوجه‌به این مطالعه، درحالی‌که آنفولانزا معمولاً با سرفه آغاز می‌شود، اولین علامت کووید -۱۹ تب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

• بااین‌وجود، پزشکان در حال کار بر روی بیماران کوویدی هستند که تجربة علائمشان مطابق پیش‌بینی‌ها نبوده است. 

مطالعه‌ای بر روی چگونگی بروز علائم کووید۱۹ کارکرد که می‌تواند به تشخیص اینکه آیا سرفه‌شان صرفاً یک سرفه خشک‌وخالی است یا چیزی بدتر از آن است کمک نماید. پژوهش‌های دانشگاه کارولینای جنوبی (USC) توانست به این نکته دست یابد که علائم کووید -۱۹ در اغلب موارد به شکل خاصی بروز می‌نماید. 

این یافته ممکن است به افراد کوویدی برای قرنطینه کردن خود به‌منظور دستیابی زودتر به درمان مناسب که می‌تواند به طور قابل‌ملاحظه‌ای سلامتشان را بهبود دهد کمک نماید. به گفته پروفسور پیتر کاهن، یکی از نویسندگان و اساتید عرصه پزشکی، مهندسی پزشکی و مهندسی مکانیک و هوافضا در دانشگاه کارولینای جنوبی این ترتیب علائم به‌خصوص برای دانستن زمانِ هم‌پوشانی چرخه‌های بیماری مانند هم‌زمانی ابتلا به آنفولانزا و کووید -۱۹ اهمیت دارد.

 وی می‌افزاید پزشکان می‌توانند گام‌های موردنیاز برای درمان را تعیین نمایند و این مهم که آن‌ها می‌توانند از تشدید وضعیت بیمار جلوگیری نمایند. 

دانشمندان از داده‌های چینی‌ها استفاده کردند

به‌منظور پیش‌بینی ترتیب علائم، پژوهشگران نرخ‌های وقوع علائم ۵۵۰۰۰ مورد تأیید شدة کووید -۱۹ در چین که توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) جمع‌آوری شده را مورد تجزیه‌وتحلیل قرار دادند. آن‌ها همچنین مجموعة داده‌هایی از ۱۱۰۰ مورد که در بازة میان دسامبر ۲۰۱۹ و ژانویه ۲۰۲۰ توسط گروه کارشناسان درمان چینی جمع‌آوری و توسط کمیسیون ملی سلامت چین منتشر شده بود را مورد بررسی قرار دادند. 

به نقل از ژوزف لارسن، نویسنده و کاندید دکترای دورنسیف که مطالعه را هدایت می‌کرد؛ ترتیب علائم از اهمیت برخوردار است. به عقیدة وی دانستن اینکه هر بیماری به‌صورت متفاوتی پیشرفت می‌نماید به این معناست که پزشکان می‌توانند زودتر شناسایی کنند که شخص به‌احتمال زیاد مبتلا به کووید -۱۹ یا بیماری دیگری است که این موضوع به اتخاذ تصمیمات درمانی بهتر کمک می‌نماید. 

ترتیب زمانی علائم کووید-۱۹:

مطابق با یافته‌های مطالعه، ترتیب علائمی که افراد مبتلا به کووید -۱۹ تجربه می‌کنند از قرار زیر است: 

۱- تب

۲- سرفه و درد عضلانی

۳- تهوع و یا استفراغ

۴- اسهال

به گفته دکتر رابرت گلاتر، پزشک اورژانس در بیمارستان لنوکس هیل واقع در نیویورک، مطالعه نشان داد که بیماران دارای آنفولانزای فصلی اغلب سرفه را پیش از شروعِ تب تجربه می‌کنند. وی افزود در واقع تمایز قائل شدن دشوار است چرا که آنفولانزا اغلب ناگهانی و همراه با چند نشانه از جمله درد پشت، لرز همراه با سرفة خشک آغاز می‌شود. 

گلاتر می‌گوید یافته‌ها احتمالاً به هنگام ارزیابی چندین بیمار در یک فضای شلوغ بیمارستانی سودمند خواهد بود. مطابق با این پژوهش، درحالی‌که آنفولانزا معمولاً با سرفه شروع می‌شود، اولین علامت کووید -۱۹ تب است.

 نویسندگان این مطالعه می‌گویند که نتایج ما این گزاره را تأیید می‌نماید که رصد کردن علامت تب برای افرادی که به مراکز درمانی وارد می‌شوند به‌خصوص پس از کاهش سخت‌گیری‌های پس از شیوعِ بیماری در بهار ۲۰۲۰ اهمیت دارد. 

طیف گسترده‌ای از علائم:

گلاتر تجربه‌اش در درمان بیماران کوویدی در نیویورک سیتی را به اشتراک گذاشته است: 

عموماً، در حالی که تب معمولاً رایج‌ترین علامت اولیة ویروس کووید است، واقعیتِ چیزی که من در خط مقدم مبارزه می‌بینم متنوع‌تر است. 

در واقع، برخی بیماران ممکن است تنها ازدست‌دادن حس چشایی و بویایی را تجربه نمایند. همچنین من بیمارانی را دیده‌ام که دچار کووید انگشتان پا یا سرمازدگی شده‌اند؛ واکنش رنگ‌پریدگی پوستی در واکنش به التهاب شدید، بدون حضور تب، سرفه یا دیگر علائم تنفسی گلاتر ادامه می‌دهد که دیگر بیماران نیز کسالت، سردرد و سرگیجه‌ای داشتند که شبیه به علائم سکته بوده است، اما بدون تب سرفه یا هیچ‌گونه شواهدی از وجود علائم تنفسی

 من همچنین بیمارانی را دیده‌ام که تنها درد قفسه سینه داشته‌اند و عاری از علائم تنفسی بوده‌اند. وی می‌افزاید که شروع تهوع، استفراغ و اسهال پس از شروع علائم تنفسی مانند تب و سرفه ممکن است نشان‌دهنده ابتلای فرد به کووید -۱۹ باشد. 

مطابق با گفته‌های گلاتر، نتیجه‌گیری این خواهد بود که متخصصین درمانی باید در مقابل ارزیابی بیمارانی که علائم مرتبط با بیماری را دارند هشیار باشند. آن‌ها همیشه نباید مطابق با کتاب و دستورالعمل پیش بروند بلکه باید به هنگام فکرکردن در خصوص اینکه چه کسی کووید دارد و یا خیر از مجموعه ابزار‌های وسیع‌تری استفاده نمایند. 

فهم پیشرفتِ علائم کلید کار است:

به نقل از گلاتر، فهم پیشرفت علائم مبتلایان به کووید -۱۹ به‌منظور متوقف کردن بیماری، اعمال قرنطینه و سپس شروعِ درمان‌های اثربخش بسیار اهمیت دارد. این موضوع در خصوص ویروسی که دو تا سه برابر آنفولانزا مسری است و به‌صورت خوشه‌ای سرایت می‌کند ضروری است.

 او همچنین اشاره می‌کند که فهم علائم اولیه نه‌تنها به بیماران کمک می‌کند که سریع‌تر تست بدهند، بلکه کمک می‌کند که از بلافاصله پس از شروع علائم فاصله‌گذاری فیزیکی و اجتماعی را رعایت کنند. او همچنین نشان می‌دهد که ازدست‌دادن ناگهانی حس بویایی و چشایی و واکنش‌های التهابی پوستی مانند سرمازدگی ممکن است سرنخ‌های بالینی مهمی باشد که کووید را از آنفولانزای فصلی متمایز می‌سازد. 

آیا واریانت‌های ویروس علائم متفاوتی دارند؟ 

مطابق مراکز کنترل و جلوگیری از بیماری CDC چندین واریانت از ویروس کرونا در جهان پخش شده است. 

موارد زیر سه واریانت غالب می‌باشند: 

• واریانت B. ۱.۱.۷:

 این واریانت ابتدا در بریتانیا و در پاییز یافت شد و به نظر می‌رسید که شیوع سریع‌تر و آسان‌تری از دیگر واریانت‌ها داشته باشد. این موضوع احتمالاً به افزایش ریسک مرگ در مقایسه با دیگر واریانت‌ها ارتباط دارد، اما پژوهش‌های بیشتری به‌منظور تأیید این موضوع موردنیاز است. این واریانت در ماه دسامبر در ایالات متحده مشاهده گردید. 

• واریانت B. ۱.۳۵۱:

 ابتدا در ماه اکتبر در افریقای جنوبی شناسایی شد و سپس در ماه دسامبر در ایالات متحده کشف گردید. 

• واریانت P. ۱:

 این واریانت در مسافران برزیلی که در فرودگاه ژاپن در اوایل ژانویه مورد تست قرار گرفتند شناسایی شد. 

پژوهش اخیر نشان می‌دهد که واریانت B. ۱.۱.۷ شدید‌تر از نوع SARS-CoV-۲ بر جهاز تنفسی آسیب نمی‌رساند یا منجر به بیماری‌های ریوی نمی‌شود. نویسندگان پژوهش اخیر تاکید کردند که داده‌های کامل و شفاف‌تر در این مقوله در آینده‌ای نزدیک در دسترس خواهد بود. 

به نقل از رئیس‌دفتر وکالت و اطلاعات عمومی WHO، ویسمیتا اسمیت که در یک بیانیه ذکر شده است، دانشمندان در حال حاضر این موارد را مطالعه کرده و نشان داده‌اند که این واریانت‌ها تمایل به گسترش سریع‌تری دارند، آن‌ها قابلیت انتقال بیشتری دارند و واگیردارترند.

 بااین‌وجود تا کنون به نظر نیامده که آن‌ها نوع شدیدتری از بیماری را ایجاد کنند یا نرخ مرگ‌ومیر بالاتری داشته باشند و یا بروز بالینی متفاوتی را ایجاد نمایند. او اضافه کرد که واریانت‌ها بسیار همانند SARS-CoV-۲ عمل می‌کنند و بیماری مشابهی را ایجاد می‌نمایند. 

نتیجه‌گیری:

پژوهشگران تاکنون داده‌های بیش از ۵۰ هزار بیمار مبتلا به کووید -۱۹ را تجزیه‌وتحلیل و علائمشان را با داده‌های افرادی که مبتلا به آنفولانزا شده بودند مقایسه کردند تا نشان دهند که علائم کووید -۱۹ به ترتیب خاصی ظهور می‌نمایند. این اطلاعات می‌توانند کمک کنند تا افراد مبتلا به کووید -۱۹ را از افرادی که دچار آنفولانزا هستند تشخیص داد و به افراد مبتلا به کووید -۱۹ کمک کرد تا به درمان مناسب و قرنطینة هرچه زودتر خود بپردازند. 

پربیننده ترین مواجه قطعی دنیا به ویروس جدید " X" سرعت انتقال کرونا در هوا در حال افزایش است شناسایی یک ویروس عفونی در حال ظهور در ژاپن علت فراموشی های ناگهانی چیست؟ تزریق یک میلیون و ۸۲هزار دُز واکسن طی ۲۴ساعـت گذشته

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: علائم کرونا مبتلا به کووید ترتیب علائم علائم کووید علائم تنفسی واریانت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید.

به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ را کاهش می‌دهد حتی اگر سابقه مشکلات قلبی داشته باشید.

به گزارش ایسنا، دکتر سوفی پادوک(Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند.

متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده‌ جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند.

علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند