Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، علیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: اصلی ترین علائم بیماری کووید۱۹ تب، بدن درد، سرفه و تنگی نفس و اصلی ترین علائم در بیماری آنفولانزا تب، بدن درد است و ما معمولا تنگی نفس را در حالت معمولی در افراد مبتلا به آنفولانزا مشاهده نمی کنیم مگر در یکسری از شرایط خاص ممکن است تنگی نفس هم به این علائم اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: به طور کلی علائم این بیماری ها شبیه به هم هستند به جزء یکسری از تفاوت هایی که در واقع این بیماری ها دارند.

علیزاده گفت: بیماری هایی از قبیل آنفولانزا، سرماخوردگی وحساسیت تنگی نفس ندارند و علامت تنگی نفس در افراد مبتلا به کووید۱۹ تقریبا بعد از یک هفته از شروع علائمی مثل تب آغاز می شود.

او افزود: افرادی که دچار علائمی چون  تب و سردرد و تنگی نفس هستند حتما باید به پزشک مراجعه کنند، افرادی هم که دچار علائم تنگی نفس مثل آبریزش بینی، گلودرد، سرفه، عطسه حتما به پزشک مراجعه کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: با توجه به بیماری تنفسی مثل کووید۱۹و آنفولانزا از روی علائم قابل تشخیص نیستند پس به محض ابتلا حتما به پزشک مراجعه کنند.

کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی می‌تواند ما را در معرض شیوع آنفلوانزا و یا حتی یک موج کرونایی دیگر قرار بدهد.

انتهای پیام / ر .ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کووید ۱۹ بیماری واگیر تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۳۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان