Web Analytics Made Easy - Statcounter

حق ازلی گفت: ممکن است بیماران با ابتلا به اومیکرون علائم بیماری آنفولانزا و کووید پیدا کنند که این امر می‌تواند باعث پیچیدگی در درمان، تشخیص و طول مدت درمان شود.

به گزارش برنا؛ عدم رعایت بهداشت و پوشش ماسک در نانوایی‌ها و عدم رعایت فاصله‌گذاری و نبود تهویه مناسب در کلاس‌های درس مدارس، بیشترین شکایت‌های بهداشتی را طی سوم تا دهم آذر ماه ۱۴۰۰ به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و در کل خبرهایی از کاهش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه به گوش می‌رسد.  دوسالی است آمار مبتلایان و مرگ و میرهای ناشی از کرونا به یکی از خبر‌های روتین کشور تبدیل شده اما در حال حاضر بعد از چندماه پیک سخت بیماری، خوشبختانه شاهد، کاهش چشم گیر میزان فوتی‌ها ناشی کووید - 19 هستیم. اما پایین آمدن آمار و واکسیناسیون عمومی نباید منجر به کنار گذاشتن شیوه‌نامه‌های بهداشتی شود.

مهرداد حق ازلی عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا گفت: حتی اگر سویه جدیدی هم وارد چرخه بیماری نمی‌شد، کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند خطرآفرین باشد.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون کامل به تنهایی نمی‌تواند باعث درامان ماندن افراد از آلوده شدن به بیماری باشد، افزود: به نظر می‌رسد ویروس اومیکرون سرعت انتقال و احتمال انتقال آن، خیلی بالاتر است و حتما باید پروتکل‌های بهداشتی خیلی دقیق‌تر و با درصد بالاتری در جامعه، مدرسه، نانوایی و... رعایت شود تا احتمال بیماری افراد کاهش پیدا کند.

حق ازلی ادامه داد: در مورد سویه اومیکرون قضاوت کردن و صحبت‌های قطعی خیلی زود است؛ برخی از گزارشات اعلام می‌کند که بیماری خفیفی ایجاد می‌کند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت:  آن چیزی که درباره این ویروس گفته می‌شود این است که انتقال آن با سرعت بالایی انجام می‌شود. در مدت شدت آن باید منتظر بمانیم تا تعداد بیشتری از گزارشات ارسال شود تا ببینیم در چه افرادی دیده می‌شود و چه افرادی بیشتر علامت دار می‌شوند.

وی با بیان اینکه طبق مطالعاتی که در روز‌های گذشته چاپ شده است، به نظر می‌رسد این ویروس مشابهت‌هایی با ویروس سرماخوردگی دارد، ادامه داد:  در چنین شرایطی ممکن است بیماران علائم بیماری آنفولانزا و کووید را پیدا کنند که این امر می‌تواند باعث پیچیدگی در درمان، تشخیص و طول مدت درمان شود.

حق ازلی تصریح کرد: تعدادی از گزارشات نشان می‌دهد بیماری خیلی شدید نیست اما در تعدادی از گزارشات هم شدید بوده است.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت:  میزان مرگ و میر این ویروس هنوز به طور قطعی منتشر نشده اما از آفریقای جنوبی و برخی از مراکز گزارش رسیده است که سویه دارای علائم طولانی است اما معمولا افراد بعد از ابتلا بهبود پیدا کردند.

حق ازلی درباره فراخوان تزریق دوز سوم واکسن برای افراد بالای 40 سال  ادامه داد: در این باره دستور العمل کشوری صادر  و به مراکز واکسیناسیون ابلاغ شده است تا افراد با توجه به سابقه تزریق واکسن‌های قبلی،  مشخص شود برای دوز یادآور باید چه واکسنی را دریافت کنند. در این زمینه شرایط به گونه‌ای نیست که هر کسی واکسن دلخواه خود را برای دوز یادآور دریافت کند و راهنمایی‌ها در مراکز واکسیناسیون برای هر فرد صورت می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماسک مرگ برنا واکسیناسیون ویروس ویروس سرماخوردگی درمان مرگ آفریقای جنوبی واکسیناسیون واکسیناسیون رعایت شیوه نامه های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۰۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند