Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@08:13:21 GMT

علائم فلورونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۴۲۸۳

علائم فلورونا چیست؟

بیماری فلورونا چیست؟ علائم بیماری فلورونا نظر متخصصان در مورد علائم فلورونا چیست؟ چرا ترکیب ویروس ها اتفاق می افتد؟ فلورونا چگونه تشخیص داده می شود؟ آیا واکسن در برابر فلورونا موثر است؟ چه کسانی در معرض خطر فلورونا هستند؟ آیا باید در مورد فلورونا نگران بود؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ طبق اخبار موجود، اولین مورد ابتلا به فلورونا در اسرائیل به ثبت رسیده است و باعث ایجاد نگرانی هایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارشاتی که هم اکنون به دست ما رسیده، یک خانم باردار که به مراکز درمانی مراجعه کرده بود تا فرزندش را به دنیا بیاورد، مبتلا به فلورونا تشخیص داده شد و گزارشات می‌ گوید که این خانم جوان واکسن تزریق نکرده بود. با ما در این بخش مهم از بهداشت و سلامت همراه شوید تا اطلاعات ضروری در مورد بیماری فلورونا را کسب کنید.

بیماری فلورونا چیست؟

بیماری فلورونا ترکیبی از آنفولانزا و کووید 19 است. عفونت های شبیه به هم از دو ویروس با یکدیگر ترکیب می‌ شوند و فلورونا را به وجود می آورند و سیستم ایمنی را درگیر می‌ کنند.

فلوریانا سویه جدیدی از کرونا نیست، بلکه همزمان باعث ایجاد کرونا و انفولانزا می شود.

اگرچه برخی از کشورها در چند هفته اخیر شرایط را برای مقابله با آنفولانزا اورژانسی اعلام کرد و پزشکان هم در حال مطالعه فلورونا هستند. خبر های جدید از فلورونا زمانی منتشر شده است که هنوز مردم درگیر کرونا و سویه جدید آن به نام امیکرون هستند که اولین بار در نوامبر 2021 در آفریقای جنوبی تشخیص داده شد؛ این سویه انتقال بسیار سریعی دارد و نسبت به دلتا که اولین بار در آمریکا بود، خیلی سریع تر منتقل می شود.

علائم بیماری فلورونا

سازمان جهانی سلامت اظهار کرده است که هر دو بیماری ممکن است در یک فرد ایجاد شود و علائمی مانند سرفه، آبریزش بینی، گلو درد، تب، سر درد و خستگی را ایجاد کند. علائم شاید در افراد مختلف متفاوت باشد‌.

بعضی از افراد علامتی ندارند و بعضی علامت های خفیف، معمولی یا شدید دارند. البته متخصصان اظهار کرده اند که هم آنفولانزا و هم کرونا می‌ تواند کشنده باشد. همان طور که در گزارشات قبل هم دیدیم؛ آنفولانزا و کرونا هردو پاتوژن های انتقالی موجود در هوا هستند و بافتِ سیستم تنفسی و بینی، برونشیت و سلول‌ های ریه را درگیر می‌ کنند و در نتیجه وجود آن ها در کنار یکدیگر باعث ایجاد خطر بیشتری می شود.

نظر متخصصان در مورد علائم فلورونا چیست؟

مردم نباید از چیزی بترسند، زیرا این سویه جدیدی از کرونا نیست. هنوز گزارشات خیلی دقیق نیستند و خبری از سویه جدید وجود ندارد اما طبق بعضی از آمارگیری ها سویه امیکرون و دلتا هنوز در اروپا و آمریکا وجود دارد و مردم را درگیر می کند. طبق نظر سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها، آنفولانزا و کرونا ممکن است به طور هم زمان بعضی از افراد را نیز درگیر کند.

چرا ترکیب ویروس ها اتفاق می افتد؟

متخصصان اضافه کرده اند که ترکیب ویروس ها یک اتفاق طبیعی است و ممکن است ما هم در آینده این اتفاق را تجربه کنیم. اگرچه با رعایت اقدامات مختلف مثل فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ضدعفونی کننده ها می توان از این وضعیت جلوگیری کرد.

محدودیت ها باید در کل جهان رعایت شود تا خطر ترکیب دو ویروس کاهش پیدا کند. در مورد اقدامات و راه های جلوگیری کننده برای ترکیب دو ویروس در گذشته هم اطلاعاتی موجود است اما در زمستان قبل هرگز چنین موردی را تجربه نکردیم ‌. شاید استفاده از ماسک یا فاصله‌گذاری اجتماعی باعث شده بود که مردم چنین وضعیتی را تجربه نکنند.

فلورونا چگونه تشخیص داده می شود؟

او همچنین اضافه کرد که در فصل زمستان آنفولانزای فصلی افزایش پیدا می‌ کند و ممکن است ترکیب دو ویروس اتفاق بیفتد. سازمان سلامت همچنین تاکید کرد که آنفولانزای فصلی و کرونا ممکن است به صورت ترکیبی سیستم تنفسی را درگیر کند و باعث عفونت تنفسی حاد و شدید شود.

به خاطر این که علامت ها شدید می‌ شوند، در نتیجه هنوز تحقیقات آزمایشگاهی نیاز است تا بتوان بین این دو مورد تمایز ایجاد کرد و راهکارهای لازم را ارائه داد. طبق نظر متخصصان تست های تشخیصی PCR برای شناسایی ترکیب آنفولانزا و کرونا باید متفاوت باشد.

آیا واکسن در برابر فلورونا موثر است؟ چه کسانی در معرض خطر فلورونا هستند؟

همه گروه‌ ها و همه افراد ممکن است به این بیماری دچار شوند. افراد در سنین بالا، افراد مبتلا به بیماری‌ های زمینه‌ای یا سیستم ایمنی ضعیف، کارکنان بیمارستان ها، خانم های باردار و خانم‌ هایی که اخیراً زایمان کرده اند، بیشتر در معرض خطر قرار می گیرند‌.

طبق اطلاعات سازمان جهانی سلامت، واکسیناسیون بر علیه آنفولانزا و کرونای شدید می تواند موثرترین راه برای محافظت از خودتان باشد؛ بنابراین پیشنهاد سازمان جهانی سلامت برای افراد سن بالا و افراد جوان، خانم‌ های باردار و افراد مبتلا به بیماری‌ های زمینه‌ای و کادرِ درمان؛ واکسناسیون است.

آیا باید در مورد فلورونا نگران بود؟

تحقیقات نشان می‌ دهد که آنفولانزا هم می‌ تواند ویروس شدیدی باشد و از لحاظ تنفسی افراد را درگیر کند. در نتیجه اگر با کرونا ترکیب شود، شرایط را سخت می‌ کند اما جلوگیری از آنفولانزا در دوران پاندمی کرونا ضروری است و نباید آن را نادیده گرفت و فراموش کرد؛ اما هنوز تحقیقات کامل نیست. به همین دلیل است که توصیه می کنیم مردم راهکار های قبلی را به انجام برسانند و نکات بهداشتی را هم رعایت کنند.

منبع: نمناک این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرما خوردگی ویروس آنفلوآنزا ویروس کرونا ویروس اومیکرون فلورونا آنفولانزا و کرونا بیماری فلورونا تشخیص داده دو ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۴۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود

برای انتخاب ظرف مورد نیاز برای پخت غذا باید به امکان تمیز کردن و شست‌وشوی ظرف دقت شود، زیرا اگر ظرف از نظر فیزیکی به گونه‌ای باشد که نتوان خوب آن را تمیز کرد و موجب تجمع باکتر‌های و میکروب‌ها شود، موجب بیماری روده‌ای می‌شود.

به گزارش ایسنا، مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به انواع ظروف برای پخت غذا، گفت: یک ظرف مناسب باید دارای قوام و داوم باشد و با این وجود هنگام استفاده از ظروف باید از کفی چوبی استفاده شود تا خط و خش روی ظرف ایجاد نشود و پوشش ظرف دچار مشکل نشود.

غلامرضا مهشاد با اشاره به انواع ظروف مورد استفاده برای پخت غذا اظهار کرد: ظروف با جنس‌های مختلفی در بازار وجود دارند و در این شرایط مساله بروز بیماری‌های مختلف در پی استفاده از برخی از ظروف مطرح است و مردم باید به ایمنی غذا دقت کنند، زیرا ممکن است بهترین مواد غذایی و با بیشترین هزینه تهیه و تامین شود، اما در فرآیند پخت دچار اشکال شود و غذای مصرفی به نوعی سلامت را به مخاطره بیندازد.

وی افزود: اکنون اطلاعات مردم در زمینه ظروف، قدیمی است و به روز رسانی نشده است؛ به عنوان مثال شاید مردم ندانند که ابتلا به برخی از بیماری‌ها مانند تجمع آهن در بدن یا بیماری هموکروماتوز می‌تواند مشکل‌ساز شود و معمولا برای پخت غذای مبتلایان به این بیماری از ظروف چدنی استفاده نمی‌شود، زیرا در صورت استفاده از این ظروف، تجمع آهن در بدن این افراد زیاد می‌شود.

برای انتخاب ظرف پخت غذا باید به چه نکاتی توجه کرد؟

مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: برای انتخاب ظرف مورد نیاز برای پخت غذا باید به امکان تمیز کردن و شست‌وشوی ظرف دقت شود، زیرا اگر ظرف از نظر فیزیکی به گونه‌ای باشد که نتوان خوب آن را تمیز کرد و موجب تجمع باکتر‌های و میکروب‌ها شود، موجب بیماری روده‌ای می‌شود بنابراین برای تهیه یک ظرف باید به نحوه تمیز کردن آن توجه شود.

مهشاد ادامه داد: یک ظرف مناسب باید دارای قوام و داوم باشد و با این وجود هنگام استفاده از ظروف باید از کفگیر چوبی استفاده شود تا خط و خش روی ظرف ایجاد نشود و پوشش ظرف دچار مشکل نشود.

وی با اشاره به ویژگی‌های ظروف آلومینیومی عنوان کرد: آلومینیوم فلز سبکی است و گرما به سرعت به این ظروف منتقل می‌شود. از طرف دیگر شست‌وشوی این ظروف بسیار آسان است، اما مشکلی که این ظروف دارند این است که تجمع رسوبات آلومینیوم در بدن موجب بروز برخی از بیمار‌های به ویژه آلزایمر و بروز مشکلات عصبی در کودکان می‌شود.

مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: ممکن است بروز برخی از سرطان‌ها نیز به استفاده از این ظروف ارتباط داشته باشد.

وی بیان کرد: بنابراین باید توجه شود در صورت استفاده از ظروف آلومینومی، اگر مواد غذایی اسیدی باشد انتقال آلومینیوم از ظرف به مواد غذایی افزایش می‌یابد و موجب بروز بیماری می‌شود.

مهشاد گفت: در حال حاضر نوعی از ظروف آلومینیوم وارد بازار شده‌اند که زیباتر هستند و راحت‌تر شسته می‌شوند و علاوه بر آن، دارای پوششی هستند که انتقال مواد آلومینیوم به مواد غذایی را کمتر می‌کند بنابراین اگر قرار است برای پخت غذا از ظروف آلومینیومی استفاده شود باید از ظروف آلومینیومی آنودایز شده که بسیار مناسب و مقاوم‌تر هستند استفاده شود.

وی عنوان کرد: ظرف دیگری که استفاده از آن بسیار رایج است و معمولا یکی از سالم‌ترین ظروف است، ظروف نوع استیل یا فولاد ضدزنگ است که از طریق آلیاژی مرکب از آهن، کروم و نیکل ساخته شده است.

مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: این ظرف در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی بسیار مقاوم است. از سوی دیگر معمولا آلیاژ به صورت یکسان گرما را به مواد غذایی می‌رساند و در نتیجه غذایی که در این ظروف تهیه می‌شود خوشمزه‌تر است.

وی افزود: هنوز شواهدی وجود ندارد که بگوییم خرده‌های این فولاد ضد زنگ وارد مواد غذایی می‌شود و سلامتی را به خطر می‌اندازد. تنها توصیه این است که برای پخت و پز‌های طولانی یا در صورت دمای بالا به صورت نامتعارف یا جوشاندن مواد غذایی اسیدی در این ظروف، احتمال افزایش نیکل یا کروم وجود دارد و باید حواس‌مان را جمع کنیم، زیرا افرادی که به این مواد حساسیت دارند ممکن است آلرژی‌شان تشدید شود.

شرط استفاده از ظروف سرامیکی برای داشتن غذای سالم

مهشاد بیان کرد: ظروف دیگری که بسیار در بازار رایج‌اند و جوان‌پسند هستند، ظروف سرامیکی هستند. بسیاری می‌گویند سرامیک یکی از سالم‌ترین ظروف برای پخت و پز است و با سایر ظروف مانند تفلون مقایسه می‌شود.

وی افزود: ظروف سرامیکی در دمای بالا ضرری ندارند. البته باید توجه شود ظروف سرامیکی کاملا سرامیک نیستند و از فلز ساخته شده‌اند و با ماده‌ای مانند پایه سرامیکی پوشانده شده‌اند.

مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ادامه داد: معمولا این ظروف بسیار مناسب هستند، اما توصیه می‌شود افرادی که از این ظروف استفاده می‌کنند ظرف را با دست بشویند.

مهشاد ادامه داد: ظروف دیگری که در بازار زیاد هستند و استقبال خوبی از آن‌ها شده ظروف چدنی هستند؛ این ظروف دوام زیادی دارند و از آهن ساخته شده‌اند، اما استفاده از این ظروف برای افراد کم خون انتخاب مناسبی است و جزو سالم‌ترین ظروف برای پخت و پز هستند. مواد غذایی دارای بافت سخت مانند گوشت، در این ظروف بسیار خوب پخته می‌شوند و نسبت به حرارت‌های بالا مقاوم هستند.

وی افزود: با این حال استفاده از این ظروف برای کسانی که دچار بیماری هموکروماتوز هستند به علت تجمع آهن در بدن‌شان مشکل‌ساز می‌شود و این افراد نباید از این ظروف استفاده کنند.

وی عنوان کرد: مردم به سمت پخت و پز با استفاده از ظروف مسی نیز رفته‌اند؛ این ظروف به راحتی حرارت را به مواد غذایی انتقال می‌دهند و کیفیت غذا با استفاده از این ظروف بالا می‌رود، اما باید توجه شود این ظروف کاملا از مس ساخته نشده‌اند و با فلز ساخته و تنها روکش مس دارند.

مهشاد افزود: اگر بیش از اندازه از ظروف مسی استفاده شود موجب تجمع مس در کبد می‌شود در نتیجه در آینده این موضوع برای فرد مشکل‌ساز می‌شود بنابراین روی این مس روکشی از نیکل زده می‌شود و باید حواس‌مان باشد اگر این ظروف روکش قلع یا نیکل دارند، زیاد ساییده نشوند تا این پوشش از بین نرود و موجب آزاد شدن بیش از حد مس در غذا و تجمع آن در بدن نشود، زیرا در صورت وقوع این اتفاق مشکلات زیادی برای افراد ایجاد می‌شود.

مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: ظروف دیگر مورد استفاده، ظروف تفلون هستند. شست‌وشوی این ظروف بسیار راحت است و روغن کمی استفاده می‌کنند بنابراین این ظروف بسیار مورد استقبال قرار گرفته‌اند، اما این ظروف برای سلامتی مناسب نیستند.

وی ادامه داد: تفلون ماده شیمیایی مضری است که موجب بروز برخی بیماری‌ها از جمله سرطان‌ها می‌شود و با آسیب‌های بیماری ریوی نیز ارتباط دارد.

مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ادامه داد: اگر یک ظرف تفلون را بدون روغن روی گاز قرار دهیم بوی خاصی می‌دهد که موجب بروز سرفه و برخی مشکلات برای افراد دچار بیماری تنفسی می‌شود.

مهشاد عنوان کرد: فرمول ساخت ظروف تفلون در سال ۲۰۱۳ مقداری تغییر کرد و بهتر شد، اما باز هم داغ کردن بیش از حد این ظروف بسیار خطرناک است و نمی‌توانیم آن‌ها را جزو سالم‌ترین ظروف برای پخت و پز حساب کنیم.

وی افزود: ظروف دیگر مورد استفاده برای پخت و پز ظروف سفالی و سنگی هستند که استفاده از این ظروف حالت نوستالژیک دارد. باید توجه شود معمولا لعابی که روی ظروف سفالی ایجاد می‌شود غیر استاندارد است و موجب می‌شود مقدار زیادی کاتیون که یک ماده خطرناک و سرطان‌زا است در فرآیند پخت وارد مواد غذایی شود.

مهشاد ادامه داد: بیشتر رنگ‌هایی که در ظروف سفالی استفاده می‌شود مناسب نیستند بنابراین استفاده از این ظروف زیاد توصیه نمی‌شود.

خوب و بد ظروف شیشه‌ای

مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: یکی از بهترین ظروف برای پخت غذا ظروف شیشه‌ای هستند. این ظروف تحمل دمای بسیار بالا را دارند، اما باید توجه شود کمتر از ظروف شیشه‌ای رنگی استفاده شود یا اصلا استفاده نشود، زیرا حرارت بالا موجب می‌شود یک سری یون‌ها و فلزات سنگین از این ظروف رنگی آزاد و وارد غذا شود.

وی افزود: باید حواس‌مان باشد که ضربه‌ای وارد نشده باشد و این ظروف لب پریدگی نداشته باشند یا از دمای خیلی داغ وارد دمای خنک نشوند.

مهشاد گفت: توصیه می‌شود هرگز برای آشپزی از کفگیر‌های فلزی استفاده نشود، زیرا استفاده از این ابزار موجب خراشیدگی ظرف و به خطر افتادن سلامت غذا می‌شود.

وی گفت: همچنین زمانی که غذایی در ظرف فلزی پخت می‌شود باید به ظرف شیشه‌ای یا ظرف دیگری منتقل شود و زیاد در ظرفی که پخته شده نگهداری نشود. ظروف نچسب یا تفلون و آلومینیوم حتی اگر سالم باشند باید بعد از دو سه سال استفاده عوض شوند.

مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول توصیه کرد: بهتر است بعد از پخت مواد غذایی به ویژه در ظروف شیشه‌ای یا سنگی، در ظروف فلزی نگهداری نشوند مگر اینکه جنس ظرف شیشه‌ای یا سنگی باشد.

وی عنوان کرد: در مجموع بهترین ظروف مورد استفاده برای پخت مواد غذایی، ظروف استیل هستند و در مرحله بعد ظروف شیشه‌ای قرار دارند؛ استاندارد ظروف شیشه‌ای بسیار خوب است، اما نمی‌توان هر جایی از این نوع ظروف استفاده کرد و مراقبت‌های خاصی نیاز دارند.

دیگر خبرها

  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم